Framsida 3 maj -lowÅret genom en skrattspegel

Genom ”Tick tack tiden består”  finns chansen att få förståelse för den ynkligt kortfattade men bistra februari och överseende med aprils obeslutsamhet, intensiva lockrop hörs från augusti att fira kräftan i mjukt kvällsmörker och oktober motiverar stolt sin städiver. Vi får dela måndagens vånda över att komma upp ur sänghalmen och faller för torsdagens outtröttliga lust att servera ärtsoppa.

I humoristiska kåserier presenterar Henrik Valentin de olika månadernas och veckodagarnas karaktärer och speglar vår förväntan och uppgivenhet inför kollisionen mellan tidens lugna lunk och vårt eget jäktande.

Flera av kåserierna framförde författaren i en kortare form ursprungligen i radio. De kom sedan i boken ”Tick, tack, tiden går” som är slutsåld sedan flera år.  Texterna har nu kompletterats väsentligt och utvecklats till innehåll och längd. Veckodagarna är också tillkomna.

Varje kåseri inleds med en talande illustration av Carl E Blomberg. På omslaget och bokens framsida finns hans suggestiva bild för juli månad.

Kåserisamlingen har 128 sidor, och är bunden i sk danskt band med mjuka inviksflikar.

För bokens formgivning svarar Tintin Blackwell.

Redan har lovord formulerats i pressen, bland annat i Österlen Magasinet sid 31 (länk).

Boken finns i princip tillgänglig genom alla fackhandlare  som säljer böcker där den dock är beställningsvara. Hos internetbokhandlare som Adlibris och Bokus finns den för direktleverans.

040-12 62 50 | info@fonemforlag.se

Copyright informo-09 | admin

erotik giyim