Trädgårdera i radio

Trädgårdera mot blomkruka low _0394Skärtorsdagen den 21 april vid 17.15-17.30-tiden gör Marie Sandgren, redaktör vid Radio Kristianstad, en lustfylld promenad tillsammans med Henrik Valentin i författarens trädgård på Österlen.

I de inledande kapitlen i sin nya bok OM LUSTEN ATT TRÄDGÅRDERA beskriver han tillkomsten av trädgården vilket blir utgångspunkten för ett samtal om det grönas betydelse för kropp och själ. Några av de lite tillspetsade kapitlen som ”Fula blommor och vackra ogräs”, ”Kan man ha för många rosor?”, ”Den sista trädgården” blir säkerligen också föremål för kommentarer. Och kanske kommer en av koltrastarna i trädgården att illustrera det bästa vårljudet av alla med sin sång och då bli ett levande inslag till kapitlet ”Ljud och oljud”.

Vissa paralleller till Henriks relations- och trädgårdsroman ÖDELAGD (länk till specialhemsidan) faller sig också naturliga när man pratar om passion och engagemang för odlande, för trädgårdering.

Radio Kristianstad sänder på frekvenserna 102,7 (Österlen), 102,6 (Båstad-trakten) och 103,6 nordvästra Skåne. Att kunna lyssna på detta och andra radioinslag både simultant och efteråt via datorn oavsett var man befinner sig i världen är en fantastisk tjänst.

Den nya boken, liksom romanen Ödelagd finns hos välsorterade bokhandlare och via internetbokhandlare som Adlibris och Bokus (länkar).

Penseer 3651

torsdag / 110421

Stängd för kommentarer.

040-12 62 50 | info@fonemforlag.se

Copyright informo-09 | admin

erotik giyim