Henrik Valentin i radio

Radio 5300Måndagen den 20 december är författaren Henrik Valentin gäst i Lunchboxen, ett entimmasprogram i Radio Malmöhus, P4, som idag leds av Sofie Ericsson. Lyssna på programmet efteråt i datorn.

Utgångspunkt för samtalet är bland annat Henrik Valentins julsbok KVALSTRET I GRANEN och andra julberättelser eftersom det minst sagt lackar mot jul. Men andra ämnen som kan komma  upp är att våga, att utmana sina gränser, att upptäcka nya sidor hos sig själv. Sådant som Henrik skrivit om i olika sammanhang och själv provat på. I diktsamlingen KÖTT & KÄTTJA finns flera bruksdikter på detta tema. Trots bitvis trasslig och misslyckad skolgång har han blivit skribent med många dråpliga erfarenheter.

Julboken finns bl a hos Adlibris och Bokus men även hos vissa välsorterade bokhandlare samt här i Fonem Förlags webshop.

måndag / 101220

Stängd för kommentarer.

040-12 62 50 | info@fonemforlag.se

Copyright informo-09 | admin

erotik giyim