ÖDELAGD snart i webshopen

Bok m kuvert low 4686Många böcker hanteras i bokhandeln som färskvaror. Efter högst ett halvår returneras de om inte efterfrågan är konstant hög. Det förekommer att vissa återförsäljare returnerar ett enstaka exemplar av en bok. Det drabbar inte minst småförlag. Vi har länge ansett att romanen ÖDELAGD har sin självklara plats hos välsorterade bokhandlare. Den säljs till exempel inte alls hos Akademibokhandlen som bara satsar på säkra kort. Men nu är den svår att hitta även om en del serviceminded bokhandlare kan ta hem den inom loppet av några dagar.

Om några veckor kommer emellertid ÖDELAGD att kunna beställas här genom vår webshop parallellt med i synnerhet nätbokhandlare som Adlibris. Den blir inte billigare i vår webshop, men man kan å andra sidan från den både signerad och dedicerad.

onsdag / 100908

Stängd för kommentarer.

040-12 62 50 | info@fonemforlag.se

Copyright informo-09 | admin

erotik giyim